screamer007 Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Helou lidičky viděli jste už skiny na Nintendo Wii??Je to nářez že?Nejlepší/a zatím nejbrutálnější/ co jsem viděl je asi manhunt 2 skin :coolp: Nevíte kde se to dá sehnat?Myslím tady v Český republice.Viděl jsem je na netu ale dát za pár samolepek skoro 35USD mě připadá trošku předražený.Stačilo by kdyby někdo měl šablonu těch samolepek pak už by stačilo zajít někam do reklamního studia a nechat si to vyřezat plotrem.Pokud někdo máte podělte se....pod heslem Začněme tunit naše Wii...:coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 ja jsem mel nejake nalepky z ABC ktere jak se na neco prilepily tak vypadaly neuveritelne realisticky. Takze mam na svem wii rez :P myslim si ze to nepujde koupit ... nebo aspon o tom nevim. Ja nebudu podnikat nic vic nez jednu dve samolepky ... urcite si nechci zprasit svoje pekne wiicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
screamer007 Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Tady uvádim příklad toho co myslím:coolp: http://www.decalgirl.com/browse.cfm/2,233.htm?nbc=&nbt= myslím, že když tam mrknete tak budete taky valit bulvy jako já. Jaxe dá taková krabička jakou je Wii proměnit k nepoznání:coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Podobné samolepky přibalovali do časopisu ScreenFun, když chtěli aby se prodal, páč to byla nehorázná žumpa. Někdy mi připadalo, že obsah německé verze časopisu projeli translatorem. Korektura byla... nebo spíš nebyla. No a o "kvalitě" časopisu vypovídala i listárna, kde na kritizování vůbec neodpovídali, a rovnou autorovi nabídli cenu za dopis měsíce. Tenkrát tam dávali "papírové" skiny na PSX joypady s motivem Final Fantasy VIII, takže se to za pár dní odrolilo. Nějaké skiny na Wii bych taky bral. Třeba Zeldu, tu teď hodně hraju. Ale myslím, že v českých shopech za korunky české se to těžko objeví. Tak jsem se rozepsal a doufám že mě neukamenujete. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 ooo ty krabice jsou naaadherneee !!! skoda ze k nim nejsou stojanky ve stejnem stylu ... ale fakt sila !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mavasa Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Skiny se dají, ale né v takovém počtu, sehnat i zde na českém shopu: http://skinzone.cz/?path=cz/uvod/ Výhoda je, že si skiny můžete tvořiuta také sami. Mavasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.