Satir Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Ahoj, mám bohužel takový problém. Šprajclo se mi DVD v mechanice, mechanika jde otevřít a zavřít, ale dvd je zaseknuté uplně na konci mechaniky, tak že se opírá zadní stěny a vepředu o bílé ,,kolečko" na stropě mechaniky. Nevíte někdo jak DVD z toho dostat?? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Rozebrat xbox, rozebrat mechaniku, nic jiného asi nemůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Leden 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 no to jo, bohužel jsem momentálně bez internetu, a tutriály na youtube jsou pro mě passé.. ale jeslti tu je nějaký tutriál obrázkový třeba jak rozebrat xko a jak se dostat do mechaniky. Bohužel hledat tu na fˇoru taky moc přes mobil není ončo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Jestli nemáš flash a máš tam origo DVD, tak to pošli na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 flash zrovna lt3 s dvd v něm pálené. obávám se že ani reklamací by to neprošlo. Spíš bych potřeboval radu, jak rozebrat xko, nebo jak to z té mechaniky dostat no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Tak právě jsem absolvoval hodinovou pitvu (první pitvu)ú xboxu slim. No rozdělal jsem ho a demontoval jsem mechaniku, z které jsem DVD vyndal :))) a zas pěkně šlape. Kdyby chtěl někdo poradit z rozebráním Xboxu, klidně napiště,.. bez jakéhokoliv ulomení součástky, plastu nebo poškození :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 me by jen zajimalo cim si oddelil kryt od tela konzole zajima me to kvuli cisteni od prachu koukal jsem ze clovek co mi delal prvne flash na to mel takovy 4 packy primo na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 no ono ti postačí nějaký dlouhý ostrý nůž, pinzeta nebo plochý hodinový šroubováček, dostatečně dlouhý aby si vycvaknul takové cvočky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.