neo.a Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Čaute schánim někoho na časté hraní zombíků.. headset mám ale nevim kde tak používám skype kdyby ste i chtěly mluvit :) mám navíc first strike a teďka ten poslední " MOON " plus k tomu ty 4 mapy z COD5 (taky můžem dát) ale rád bych aby mě někdo provedl na tý nový "moon" protože v ní vůbec nic nevim ani se v ní nevyznám:D tak kdyžtak kdo by chtěl hrát tak pište sem nicky nebo si mě rovnou přidejte : danielgtbmx ps. nejčastěji hraju Kino der toten, nacht der untoten a ten moon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Hele, mohl by jsi mi pomoct s trofejema ze zombíků ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 jo tak klidně nevim vůbec o který jde xD ale helpnu rád.. add: danielgtbmx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Ahoj, klidně hele, i když v poslední době hraju hodně MW3.. ADD: Matezak Headset mám + skoro všechny DLC (vyjma Annihilation) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.