Sejk01 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Cau, mam problem s hranim XGD3 her (napr. MW3 mi hra spadne po nekolika vterinach hry, AC: revelations nejdriv sel ale pak taky zacal padat), vzdy to vyhodi hlasku Disc is unreadable. Konzole neni pripojena k internetu tak myslim ze to nemuze byt problem jak nekedo psal s "tichym updatem", takze problem bude ve vypalovani.Jinak hra byla vypalena na Verbatim pres ImgBurn. Mohl by mi teda rict jak mam postupovat spravne a jestli je vubec moznost vypalit spravne XGD3 hru bez te spravne Lite-on vypalovacky? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Tady je to obecně trošku problém, pokud nepoužiješ Lite-On iHAS, hra se ti nikdy nevejde na DVD celá a někdy to způsobuje problémy a někdy ne, nelze přesně určit, za jakých podmínek. Jinka návod na vypalování je zde. Jinak ještě upozorním, že musíš mít minimálně LT+ 2.0, abys mohlu XGD3 hry vůbec spustit. Další je, že se již skutečně doporučuje použití Lite-On vypalovačky, nestojí moc a je to jediný postup, který c4eva podporuje a v budoucnu to nebude jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejk01 Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Jj mam LT+2.0 a mohl bys mi poslat odkaz na kterou presne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Odkaz, který Zoombík postnul zcela stačí. Není třeba mít dvě podobná témata. Tedy LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts