tonda1468626791 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Čau potřebuju poradit, připojil jsem ext. disk k xboxu to je bylo vše ok ale teď když ho připojím do PC tak mi to sice ukazuje že tam jsou nějaké soubory ale neukáže je to... Prostě jako by byl ten disk prázdný .. Neporadil by někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejbel Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Nemáš náhodou nastaveno "Nezobrazovat skryté soubory,složky...". Jinak W7 Start > Ovládací panely > Vzhled a přizpůsobení > Možnosti složek > Zobrazeni > Skryté soubory či složky. Snad pomůže:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda1468626791 Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Nepomohlo, projel jsem to antivirem a testovalo to slozku xbox 360 ... kámoš mi napsal že xbox mi přehodil ten disk na nějaký svůj formát ... vůbec nevím co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejbel Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 No a ta kdyz udelas ten postup co sem napsal by se ti mela odkrejt:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda1468626791 Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 No ale co stím mám dělat, měl jsem tam svojí zálohu tak to se jako smazalo ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Pokud jsi ho v xboxu nechal naformátovat, tak se veškerý obsah smazal. Pokud jsi dal jen konfigurovat, tak si xbox vytvořil složku s velikostí 16GB. Použij nějaký software na obnovu dat, ten ti to z toho vytáhne, pokud jsi tam nic jiného nenahrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.