Romix Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Snazim se spustit nejaky emulatory (jsou urcene pro Xbox 1) na xbox 360, ale nejde... Co vsechno na to je potreba sehnat? Nejakej emulator na podporu xbox 1 her uz jsem do Xka instaloval, ale zrejme bude potreba neco jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Snazim se spustit nejaky emulatory (jsou urcene pro Xbox 1) na xbox 360, ale nejde... Co vsechno na to je potreba sehnat? Nejakej emulator na podporu xbox 1 her uz jsem do Xka instaloval, ale zrejme bude potreba neco jineho. Na spuštění her xbox 1 potřebuješ HDD , nainstalovaný EMULÁTOR a hry musí být upravené pro xbox360 vypálené normálně na dvouvrstvém DVD . Na netu jsou označené jako xbox 360 E . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m0406 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Taky jsem s tím měl problém většina her označena 360E stejně nefungolala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Na spuštění her xbox 1 potřebuješ HDD , nainstalovaný EMULÁTOR a hry musí být upravené pro xbox360 vypálené normálně na dvouvrstvém DVD . Na netu jsou označené jako xbox 360 E . Mam xbox s RGH a hraju vse z HDD... myslim, ze ty emulatory uz se nijak neupravuji, jen je tam potreba neco nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Romix
Snazim se spustit nejaky emulatory (jsou urcene pro Xbox 1) na xbox 360, ale nejde... Co vsechno na to je potreba sehnat? Nejakej emulator na podporu xbox 1 her uz jsem do Xka instaloval, ale zrejme bude potreba neco jineho.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.