Sentello Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Dobrý den! Zajímá mě zda se dají hrát hry online po provedení jailbreaku a nahrání custom fw. Předtím něž jsem se rozhodl se zeptat, jsem se snažil najít odpověď na internetu. Někdo tvrdí že ano, někdo že ne - hrozí ban. Mohl by mě někdo stručně napsat jak to doopravdy je? děkuji za Vaše příspěvky, PS3 jsem ještě nekoupil, měl by to být dárek - teprve se rozhoduji mezi Xboxem a ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 http://console-forum.net/tema/101515-ps3-jailbreak-vsechny-otazky-sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentello Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Dobře děkuji Ti, zkusím to pročíst a snad naleznu odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Tedy LOCK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts