patrikpatrik Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Zdravím všechny ... Potřeboval bych poradit. Při hraní Mirrors Edge se mi vždy sekne hra a vždy v úplně stejném místě, pak musím restart konzole. Disk poškrábaný není ... Používám slim 160 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Zkus preinstalovat pokud nepomuzes reklamuj ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dateli Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Ja měl stejny problem A měl jsem ps3 na stojato Tak jsem ho dal na ležato a hra jede dal Ale dělalo mi to jen u jedne hry Zbytek jel normalně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LucoLoss Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Na kterym fleku? Párkrát se mi to taky stalo, ale zkus nejdřív PS3 na ležáka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Na ležáka ho mám furt (myslím ps3 :D ) ,flek hned dodám zrovna reinstaluju Je to v chapteru 6 , pobijete pár sniperů, seskočíte ze střechy a vlezete do dveří pod střechou... Vyskočím krabice a běžím po schodech a sek ... vždy na úplně stejněm míste... Zrovna to zkouším po reinstalu.. hned dodám výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LucoLoss Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Dej vědět, mě se to párkrát stalo v chapteru 2, jak tam utíká před vrtulníkem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Po reinstalu to náhle jede, už se to v tom místě jen "poseklo" . A postřehl jsem jednu věc... Před těmi schody jsou bedny na které musíte během po zdi .... Ale předtím jsem po nich moh vylézt i když mi v tom zavazela chodba nad nimi.. Teď už to nešlo .. musel jsem po zdi... a šlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Rad sem pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Leden 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Tentokrát to udělalo zase v chapteru 8.. Tak já nwm jestli budu muset neustále reinstalovat bo co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Tak to nwm :D reklamuj ten disk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Leden 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Asi budu muset, reinstal už nepomáhá :/ EDIT: Tak se to opět rozjelo , hra dohrána :D Ten disk ze mě má asi jen apríl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patrikpatrik
Zdravím všechny ... Potřeboval bych poradit. Při hraní Mirrors Edge se mi vždy sekne hra a vždy v úplně stejném místě, pak musím restart konzole. Disk poškrábaný není ... Používám slim 160 :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.