123midur Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 Zdravím Co se týká PSP jsem nováček, potřebuji poradit, hraju Tekken 6 udělal jsem si profil, bojovníka a odehrál cca 8 zápasů, ale když jsem to zapl zas tak jsem byl pořád Beginner a přitom jsem měl 9kyu... Nevíte proč? Děkuji za odpověďi Citovat
0 ClayMore Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2012 Uložil sis to ? Nemáš plnou paměť ? Citovat
0 123midur Odesláno Leden 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2012 PSPčko má jěště 8Gb místa, a nevím že bych měl ukládat hry ručně, to by se mělo samo ne? u Little Big Planet se mi to samo ukládá ale u Tekken 6 ne-e... Citovat
0 ClayMore Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2012 navím přesně jak to u tekkena je ale je možné že je to potřeba uložit nějak ručně...jinak za 4 roky jsem se s žádným problémem s ukládáním nesetkal takže to bude nejspíš nějaká tvoje chyba Citovat
Otázka
123midur
Zdravím
Co se týká PSP jsem nováček, potřebuji poradit, hraju Tekken 6 udělal jsem si profil, bojovníka a odehrál cca 8 zápasů, ale když jsem to zapl zas tak jsem byl pořád Beginner a přitom jsem měl 9kyu...
Nevíte proč?
Děkuji za odpověďi
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.