Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

UFC Undisputed 3

xManitua

Recommended Posts

Vaše názory na UFC 3 po zahrání dema nebo shlédnutí videí? Budete kupovat origo?

Mě osobně se nový díl hodně líbí... opět velkej krok dopředu!? Pěkná grafika; další možnosti grapplingů, takedownů... a hlavně konečně zajímavá kariéra jako navštěvování různých gymů, trénink (boxování do pytle, zvedání kol..). Je toho dost letos ;) Jediný co se mi moc nelíbí je ,,nový´´ systém submission, kterým se inspirovali taky u EA MMA... vzhledově je to hrozný a taky dost zjednodušení oproti NPC protivníkům (na multiplayer nebo hru ve dvou doma možná dobrá věc) a i když jsem v UFC 2010 nemohl dát páku většinu herní doby tak bych radši uvítal starej systém :) Originál 100% koupím jenom co trošku spadne cena a připíšou se peníze na účet :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tvl... 2010 mi ani nemluvte... uz to mam asi rok doma a furt nwm jak nekomu polamat nohu :D ale na to UFC 3 sem zvedavy... (demo uz sem taky buril a vypada to dobre... teda, tak jak stary UFC jen nove chvaty... takze nic moc :D muj nazor by bylo jako podle re-play 5/10 a popisek... ENGIN, nic nez par chvatu tam nedali...)

Odkaz ke komentáři

já sem to hrál včera a hra šla dost dopředu, submission mi připadá jednoduší, k.o. na zemi už není takovej problém, pak se mi líbí ty statistiky po zápase kde je vidět kam si dával nebo rozdával rány + pride je taky super je to zas něco jinýho než v kleci i když sem zastáncem toho že ultimáty patří do klece je to bezpečnější

Odkaz ke komentáři

pride je taky super je to zas něco jinýho než v kleci i když sem zastáncem toho že ultimáty patří do klece je to bezpečnější

Tohle trochu nechápu... :D PRIDE má dlouhou historii a pravidla valetuda, který se tam jedou jsou mnohem lepší na pohled :D

tvl... 2010 mi ani nemluvte... uz to mam asi rok doma a furt nwm jak nekomu polamat nohu :D ale na to UFC 3 sem zvedavy... (demo uz sem taky buril a vypada to dobre... teda, tak jak stary UFC jen nove chvaty... takze nic moc :D muj nazor by bylo jako podle re-play 5/10 a popisek... ENGIN, nic nez par chvatu tam nedali...)

Pokud chceš poradit s pákama napiš PM nebo se můžem domluvit na onlinu až mi přijde headset a poradim ;) (sám jsem na páky přišel skoro po 3/4 roce nedávno :) )

Hodnocení... každýho názor, ale 5/10 je pro mě jako fanouška a zápasníka výsměch :) UFC 3 doznalo hodně změn, který jsou vidět jak na první pohled tak trochu dýl... nejvíc se těšim asi na kariéru, která vypadá dobře i když nápad sebrali loňskýmu titulu EA MMA

Odkaz ke komentáři

@xManitua: pravda, Pride ma neco do sebe, ale takhle komplexni zapasy kdy se fighter muze ocitnout i na zemi je (alespon dle me) lepsi delat v kleci, kdy je mensi moznost zraneni a v pripade prohravani nema fighter moznost porad chodit mezi provazy.

Btw: zapasnik? co delas?

Odkaz ke komentáři

@xManitua: pravda, Pride ma neco do sebe, ale takhle komplexni zapasy kdy se fighter muze ocitnout i na zemi je (alespon dle me) lepsi delat v kleci, kdy je mensi moznost zraneni a v pripade prohravani nema fighter moznost porad chodit mezi provazy.

Btw: zapasnik? co delas?

Dělám MMA za KBC Příbram... MMA zatim krátce jinak předtím jsem dělal box ;)

Ta možnost zranění je stejná jak v ringu tak v kleci, ale v PRIDE se jedou pravidla valetuda takže tam ty zranění bejvaj často horší no, ale pořád je tam rozhodčí, kterej to ve správnej čas ukončí ;)

Odkaz ke komentáři

for xManitua: jde o to že při ultimátním boji když s někým hodíš o klec nemůže vypadnout když je dobře zavřená bránka( viděl sem když nebyla :( a nebylo to hezkej pohled) zato z ringu tam sou z toho oškliví zranění když někdo vypadne z ringu a i zápasníci co jedu v klecích ať už UFC nebo Strikeforce sami tvrdí že se neradi vracejí do ringu

Toť můj názor a fakta ;)

Odkaz ke komentáři

Dělám MMA za KBC Příbram... MMA zatim krátce jinak předtím jsem dělal box ;)

Ta možnost zranění je stejná jak v ringu tak v kleci, ale v PRIDE se jedou pravidla valetuda takže tam ty zranění bejvaj často horší no, ale pořád je tam rozhodčí, kterej to ve správnej čas ukončí ;)

aktivne? tim myslim i ring, nebo zatim jen treninky + sparr? sam mma + bjj delam asi pul roku....pred tim judo, aikido a wing tsung :-)

ohledne zraneni....nevim vid..mozna,..me osobne se provazy nezamlouvaj....uz jsem i videl zapas kdy frajer chtel protivnikovi nasadit submission a borec pokazdy rychle lezl mezi provazy aby to rozhodci prerusil...

Odkaz ke komentáři

aktivne? tim myslim i ring, nebo zatim jen treninky + sparr? sam mma + bjj delam asi pul roku....pred tim judo, aikido a wing tsung :-)

ohledne zraneni....nevim vid..mozna,..me osobne se provazy nezamlouvaj....uz jsem i videl zapas kdy frajer chtel protivnikovi nasadit submission a borec pokazdy rychle lezl mezi provazy aby to rozhodci prerusil...

Zatim pasivně... :) Chtěl jsem se podívat už na GCF : Back in Fight, ale stim jak to flákám tak si počkám :D Nejedeš se podívat do PB na GCF?

Víc PM... zde už jenom UFC 3 ;)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu