Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s pripojenim XBOX360 k LCD monitoru

speedy555

Otázka

Zdravim...panove mam vetsi problem a prosil bych predem o rychle rady...Mel jsem pred 2rokama bilej xbox a hral jsem normalne na lcd monotoru pres VGA kabel....Mam tento monitor http://lcd-monitory.heureka.cz/nec-22wv/?gclid=CPGNoPD1660CFYELfAodg0IO6A ....pripojeni je tam jen pres VGA...No ted mam problem v tom...Koupil jsem si novy xbox prave dnes ten cerny...A rikam abych to zas mohl hrat pres monitor tak jsem koupil http://www.herni-svet.cz/xbox/cable-vga-x360

kabel....no ale kdyz zapnu xbox tak proste monitor nenabehne...jako je zeleny vsecko sviti ale xbox se jakoby ani poradne nerozjede...kdyz to hodim pres scart do tv tak to jede vse v poradku...nevite kde muze byt problem,ze to ted najedou novy xbox nevezme...na krabici od vga cablu je bilej xbox ale je tam Xbox360 compatible...tak vazne nevim kde je problem...prosim dekuji za radu jak pripojit xbox k monitoru...predem dekuji ...jseou uz z toho zoufalej:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nevím, zda je nějaký rozdíl v kabelu pro XBOX 360 a XBOX 360 slim. Každopádně je to zvláštní. Možná zkusit ještě jiný kabel, tento je hodně levný http://aukro.cz/kabel-vga-xbox-360-gold-plated-278-i2063261329.html a jinak zkusit resetovat to nastavení zobrazení, jak psal Ravendhi, jinak nevím, ale moc nastavení v xboxu kolem toho není.

Další věc je, že pokud svítí zeleně, znamená to, že do monitoru asi jde nějaký signál, ale monitor ho neumí zobrazit. Pak bych tipoval, že možná monitor neumí zobrazit obnovovací frekvenci těch 50 Hz. I když je zvláštní, že na phat to normálně fungovalo.

Odkaz ke komentáři

• 0

no ale tak kdyz to slo na tom bilem xboxu pak nechape proc to nejde tady na tom...to je proste zvlastni...a monitor je v poradku vsecko...a zda se mi,ze ten xbox jako by ani nenajede....kdyz to mam v tom monitoru...ze jako neslysim zadny zvuky ze by najelo menu nebo neco v repracich...a ten kabel presne mam ten pozlacenej no ,co si daval ten odkaz na aukro...jako ja nikde nenasel prave,ze by byl kabel zvlast pro ten novej box a nebo pro ten starej...nevim nechapu to...a fakt uz nevim co s tim...

Odkaz ke komentáři

• 0
no to mi je prd platny....nemam hdmi ...ale vyresit problem potrebuji...a to co nejrychleji..rad bych si zahral poradne na peknem obrazu,..na te stare televizi je to otresne...vazne nevim proc to na tom monitoru nejede,...:(

A preto som napisal, ze neviem, ci to ti uz vyriesili a ked ano, tak ako! (to je jedno, ci HDMI, alebo VGA! problem je rovnaky)

Na inom fore prave teraz riesi cez VGA na projektor a tiez nic...

Odkaz ke komentáři

• 0

Me napada jen jedina vec co by to mohlo delat. Je evidentni ze vystup na Vga funguje kdyz dokaze odesilat signal pres chince do tv ..

Tudiz me napada jedina vec. zkus se podivat do nataveni xka v jakem rozliseni posila si do monitoru.. Muze s mit nastaveno od prodejce Full hd a xko a tvuj monitor nedokaze toto rozlseni zobrazit proto je monitor cerny a neni v nen signal. Reseni snizit v xku rozliseni na minimum pripojit

monitor a pote by to snad melo jet. Pokavad se to rozjede pak muzes nastavit pozadova rozliseni, jelikoz vetsina her bezi na 720p tak vyssi neni potebovat nastavovat.... Odeslano z mobilu tak sry za chyby.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu