Sukacek Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Ahoj, zkousel jsem tento programek, ale nedari se mi v nem zobrazit disk z Xboxu, abych mohl uploadovat primo do Xboxu z PC. Ve FSD zaskrtnu Use Samba, nastavim username WORKGROUP jako mam v PC, password dam JTAG. V tu chvili si muzu namapovat disk v PC z Xboxu jako sitovy, ale 360CM manager mi porad nedovoli zobrazit disk :( Pouzivate nekdo tenhle program? Poradite? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DefJam Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 V "settings" klikni na "FTP", zadej IP X-ka a klikni na "Test"...pokud ti vyskočí hláška "Connection to FSD Successful", tak by to mělo bez problémů fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 To mi prave vyskoci Connection to FSD Successful...ale presto me to porad pise chybu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Použij TOTAL COMMANDER a můj návod - chodí to perfektně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.