hornakradek Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Ahoj, prosel jsem forum, ale odpoved na muj dotaz jsem nenasel.Udelal jsem dobre, kdyz jsem si aktualizoval FW z 3.66 na 4.00?Vyskocilo to na me hned po spusteni konzole a pripojeni k internetu. Moznost aktualozace je i v navodu.Vypalene ani stazene hry z internetu hrat nechci.Diky za odpoved. PS: PS3 slim 160GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Pro připojení k PSN a hraní on-line je poslední update obvykle nutný. Update nemá žádné negativní účinky, takže proč neupdatovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakradek Odesláno Leden 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Diky za odpoved. Ptam se jen proto, jestli jsem neco nepokazil. Chci se jeste zeptat, jestli je mozno nejak vratit puvodni 3.66. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Jeden způsob existuje, ale je docela finančně náročný, není oficiální a popravdě to nemá v tomto případě smysl. 3.66 neumožňuje pirajdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakradek Odesláno Leden 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Nemam opravdu v umyslu na tom hrat zalohovane hry, jen jsem se ptal pro zajimost. Jeste se chci zeptat, hrani her s platformou PS 2 neni u zadneho firmware mozne? Pouze PSX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 PS2 kompatibilita byla kdysi dávno na prvních verzích PS3. Dnes bohužel, pouze PS1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakradek Odesláno Leden 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 To je skoda... :-( Kazdopadne mockrat dekuji za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts