Jakator Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Bude to znit vazne silene ale kdo to hraje ci hral Juiced 1 tak naor v Juiced 1 byly ridici kteri nekdy jezdili za vas (kdyz ste si to nastavili) jak se to dela v Juiced 2 prosiiim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 někde v crew dna máš možnost najmutí takovýho parťáka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 někde v crew dna máš možnost najmutí takovýho parťáka... toho mam ale newim jak nasztavit aby za me ridil uz ho mam koupenyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Nemozu za teba jazdit a taktiez nevidim zmysel v hre ked za teba bude jazdit PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 tak uz jsem to poresil .. v poho... akorad me stve ze uz nemuzu svyho civica upgradnout na dalsi ligu :( ted budu muset jezdit s nejakym shitem ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Osmen:Takze ti to uz slo nasadit ? rekni plz jak - Shadow: Jde vis v Juiced 1 to slo taky akorat byla jen nahoda kdyz to vyhraly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 normalne v tom dna si koupis ridice a kdyz pojedes nejakej ten CREW zavod tak si k sobe nekoho vyberes ... ale aby jezdili zavody za tebe to myslim nejde ,,, nebo aspon nevim jak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 normalne v tom dna si koupis ridice a kdyz pojedes nejakej ten CREW zavod tak si k sobe nekoho vyberes ...ale aby jezdili zavody za tebe to myslim nejde ,,, nebo aspon nevim jak .. Skoda v Juiced 1 to slo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 inak ked sme tu aby som nezakladal novy topic tak mi dajte radu jak sa dobre driftuje ake auto je nato dobre lebo drift mi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Všecky auta jsou dobrý na drift...stačí to umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 jn ale jako u toho dat na jeden drift 250 000 jsem skoncil .. :) to je nemozny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 jn ale jako u toho dat na jeden drift 250 000 jsem skoncil .. :) to je nemozny ... mno ja se tez sekl u driftu ale u jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 jn ale jako u toho dat na jeden drift 250 000 jsem skoncil .. :) to je nemozny ...Pockaj ked budes mat ulohu dat 500 000 drift ;) je to mozne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 na drift mi (zatím) přijde geniální renault clio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Říjen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Zda se mi to tezsi a tezsi hlavne ty zavody drifty se jeste daj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 umna to je naopak ale ak mate nejaku fintu na drift uvital by som ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 No ono to ani finta nieje :P potrebujes si to natrenovat a potom to uz pojde samo ;) najlepsie je rezat zatacky na plnu rychlost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Pockaj ked budes mat ulohu dat 500 000 drift ;) je to mozne ;) no ja uz tam mam i 1000 000 drift ale vsechno to vynechavam protoze to proste nejde ... :) nechapu jak to nekdo muze dat .. :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 ^^ V akej si uz Class? Ja v 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 hmm hras z analogom alebo tlacitka a skusim tie zatacky na plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 S tlacitkami... iba TDU a GTA sa da hrat s analogom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 ^^ V akej si uz Class? Ja v 5... ja jsem ve 3. tride... nebo spis lize jinak treba ja to hraju na analogu a fpoho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 prominte za offtopic, nikdy jsem tuto hru nehrál, dá se jezdit po mapě jako to bylo v nfs carbon a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 prominte za offtopic, nikdy jsem tuto hru nehrál, dá se jezdit po mapě jako to bylo v nfs carbon a tak?ne nedá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 mohl by někdo kdo už má hodně nahráno v této hře mi poslal save abych se mohl mrknout na ty káry co budou následovat... pls thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.