K.Vetrak Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Zdravím, koupil jsem si novou hru Battlefield 3 a nemůžu nikde najít online pass. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Zdravím, koupil jsem si novou hru Battlefield 3 a nemůžu nikde najít online pass. Poradíte? Je na jednom z "letáčků", z druhý strany je reklama na Medal of Honor. Ujisti se jestli ti nevypadnul nebo neni schovanej v manuálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Vetrak Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Je na jednom z "letáčků", z druhý strany je reklama na Medal of Honor. Ujisti se jestli ti nevypadnul nebo neni schovanej v manuálu. Tak letáček mám v ruce. Je na něm reklama na Mass Effect 3 a Zdruhé strany je, že mi gratulujou odemčení zbraně M1911 pro multiplayer. Ale čislo tu nikde není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Tak letáček mám v ruce. Je na něm reklama na Mass Effect 3 a Zdruhé strany je, že mi gratulujou odemčení zbraně M1911 pro multiplayer. Ale čislo tu nikde není. No to je jeden letáček, měl by tam bejt ještě druhej. Bílý logo a nápis Medal of Honor na černym podkladu, z druhý strany kód online passu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Vetrak Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 No to je jeden letáček, měl by tam bejt ještě druhej. Bílý logo a nápis Medal of Honor na černym podkladu, z druhý strany kód online passu Hmm, mám tam jen tenhle. To to jsem ho asi někde ztratil. Díky za rychlou radu, já jdu hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.