hoogen Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Dobrý den, mám 3.55 kmeaw a chci se zeptat jak poznám u hry, která aktualizace mi pojede. Novější aktualizace většinou potřebují 3.60+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Dobrý den, mám 3.55 kmeaw a chci se zeptat jak poznám u hry, která aktualizace mi pojede. Novější aktualizace většinou potřebují 3.60+. jestli používáš multimana, tak by se tam někde mělo dát zaškrtnout ať nestahuje aktualizace které vyžadují vyšší FW než 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sacraficer Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 mohli by jste mi poradit, když už jsem aktualizaci stáhl a teď to po mně chce FW3.6+, jde ta aktualizace zase smazat, abych mohl hru hrát na CFW 3.55? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hoogen
Dobrý den, mám 3.55 kmeaw a chci se zeptat jak poznám u hry, která aktualizace mi pojede. Novější aktualizace většinou potřebují 3.60+.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.