rytmy Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 nevie dakto ako úplne briknuť android ?? aby bol úplne mŕtvy ?? chcem ho reklamovať :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fusion999 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Kompletně ho vymazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 asi pres fastboot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Dej restornout FW a v průběhu vyndej baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 4Fusion999 tak aby bo úplne mŕtvy 4Anonymous_ ale vždycky ho viem dať s5 :/ 4piggy skúsim :) diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GeorgeZN Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 hej tohle mě nenapadlo, furt jsem hledal co bych mohl vyreklamovat, ale tohle je fakt mazaný :D :D :D btw myslíte že mi to vyreklamujou (třeba i s čímkoli jiným) když mám rozcrashovanej dotyk? (tak, že už nefunguje, amoled je v poho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Nevyreklamujou, jakmile tam jsou známky nějakýho pádu nebo mechanickýho poničení, tak to neuznaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 hej tohle mě nenapadlo, furt jsem hledal co bych mohl vyreklamovat, ale tohle je fakt mazaný :D :D :Dbtw myslíte že mi to vyreklamujou (třeba i s čímkoli jiným) když mám rozcrashovanej dotyk? (tak, že už nefunguje, amoled je v poho) Co to meles proboha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GeorgeZN Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 display v pohode, dotyková vrstva na sračky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rytmy
nevie dakto ako úplne briknuť android ?? aby bol úplne mŕtvy ?? chcem ho reklamovať :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.