rytmy Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2012 nevie dakto ako úplne briknuť android ?? aby bol úplne mŕtvy ?? chcem ho reklamovať :D Citovat
0 piggy Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 Dej restornout FW a v průběhu vyndej baterku. Citovat
0 rytmy Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2012 4Fusion999 tak aby bo úplne mŕtvy 4Anonymous_ ale vždycky ho viem dať s5 :/ 4piggy skúsim :) diki Citovat
0 GeorgeZN Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2012 hej tohle mě nenapadlo, furt jsem hledal co bych mohl vyreklamovat, ale tohle je fakt mazaný :D :D :D btw myslíte že mi to vyreklamujou (třeba i s čímkoli jiným) když mám rozcrashovanej dotyk? (tak, že už nefunguje, amoled je v poho) Citovat
0 piggy Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2012 Nevyreklamujou, jakmile tam jsou známky nějakýho pádu nebo mechanickýho poničení, tak to neuznaj. Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2012 hej tohle mě nenapadlo, furt jsem hledal co bych mohl vyreklamovat, ale tohle je fakt mazaný :D :D :Dbtw myslíte že mi to vyreklamujou (třeba i s čímkoli jiným) když mám rozcrashovanej dotyk? (tak, že už nefunguje, amoled je v poho) Co to meles proboha? Citovat
0 GeorgeZN Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2012 display v pohode, dotyková vrstva na sračky ;) Citovat
Otázka
rytmy
nevie dakto ako úplne briknuť android ?? aby bol úplne mŕtvy ?? chcem ho reklamovať :D
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.