triss Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Ahoj. Potřeboval bych poradit.mám RGH všechno šlape jako hodinky kromě Arcade her.Vložil jsem do Content/00000 atd. několik již odemčených her a nechal je načíst.Především mě šlo o hru TRIALS HD hru spustím a ejhle není to full verze, tak si říkám odemknu to přes XM360 spustim scan a objevilo se mi několik her, které jsem tam vložil, ale všechny jsou již odemčené.Tak Trials HD spustím rovnou z XM360, ale stále je to trial či demo verze už opravdu nevím kde bych mohl dělat chybu. Napadá prosím někoho něco ?Díky za jakoukoliv radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Omlouvám se zbytečný dotaz.Odpověď jsem našel o pár řádků níže, stačilo přepsat řádek v lunch.ini . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaz Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 ...jak upravil, podel se s nami mene zkusenymi :) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Leden 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 V lunch.ini si stačí najít řádek contpatch = true a přepsat ho na contpatch = false pak restartovat Xbox a můj problém byl vyřešen.Tímto také děkuji za tuto radu, kterou jsem našel zde na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.