fox171 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Ahojte, mám půjčenou hru ( BD ) která je ve středu naprasknutá, někdy najede někdy ne, ale jde mi hlavně o to jestli zde není možnost že by se hra rozletela na kousky a poškodila mi tak mechaniku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Pochopitelne, ze tu ta moznost je... Par takovych pripadu uz bylo. V mechanice na medium pusobi pomerne velka sila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Aha díky, tak to to raději nebudu pokoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Já jsem v počítači instaloval trochu prasklou hru a během instalace se rosekala na kousíčky, ale mechanika přežila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Tak to já takhle před lety instaloval Worms World Party (ještě na cd), s lehce naprasklim středem... střepy lítali uplně všude, mechanika uvnitř jak řešeto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sirhenrik Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Radím tohle - nikdy ani nezkoušet vkládat do mechaniky !!!! Za 1. Rozbije se hlavně mechanika, kvůli střepům co zbudou z DVD či BR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Ahojte, mám půjčenou hru ( BD ) která je ve středu naprasknutá, někdy najede někdy ne, ale jde mi hlavně o to jestli zde není možnost že by se hra rozletela na kousky a poškodila mi tak mechaniku. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.