fox171 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Ahojte, mám půjčenou hru ( BD ) která je ve středu naprasknutá, někdy najede někdy ne, ale jde mi hlavně o to jestli zde není možnost že by se hra rozletela na kousky a poškodila mi tak mechaniku. Díky Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Pochopitelne, ze tu ta moznost je... Par takovych pripadu uz bylo. V mechanice na medium pusobi pomerne velka sila. Citovat
0 fox171 Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Aha díky, tak to to raději nebudu pokoušet. Citovat
0 Tomas007 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2012 Já jsem v počítači instaloval trochu prasklou hru a během instalace se rosekala na kousíčky, ale mechanika přežila. Citovat
0 Hamagen Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Tak to já takhle před lety instaloval Worms World Party (ještě na cd), s lehce naprasklim středem... střepy lítali uplně všude, mechanika uvnitř jak řešeto :) Citovat
0 sirhenrik Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Radím tohle - nikdy ani nezkoušet vkládat do mechaniky !!!! Za 1. Rozbije se hlavně mechanika, kvůli střepům co zbudou z DVD či BR Citovat
Otázka
fox171
Ahojte, mám půjčenou hru ( BD ) která je ve středu naprasknutá, někdy najede někdy ne, ale jde mi hlavně o to jestli zde není možnost že by se hra rozletela na kousky a poškodila mi tak mechaniku. Díky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.