medion95 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Čus, je tu někdo kdo hraje NHL 12 a chtěl by se přidat do Online Teamu? Jsem zatím sám, takže hodně pozic je volných.Kdo by měl zájem pište sem nebo SZ. Moje PSN- medion95 1.medion95 2.vzoryky 3.RaidenCz 4.kovator 5.S4m0s 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzoryky Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Čus, je tu někdo kdo hraje NHL 12 a chtěl by se přidat do Online Teamu? Jsem zatím sám, takže hodně pozic je volných.Kdo by měl zájem pište sem nebo SZ. Moje PSN- medion95 Moje PSN-vzoryky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Únor 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Stále je místo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Já klidně půjdu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 ja taky muj nick na ps je kovator napiste pridam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Dobře, odpoledne vám pošlu pošlu pozvánku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Únor 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Pořád je místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kollerB Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 ještě máš fleka? vhkvsetin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.