Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

freezování PC

sisiliska

Otázka

Ahojte, mám problém u mého PC, že když hraji nějakou náročnou hru (METRO 2033, Assasins creed revelation) Tak se mi po čase freezne PC ( a to tím způsobem že se z repráku ozve na chvíli vrčení a obrazovka zčerná)

Teploty jsou celkem zdá se mi větší, CPU při plném výkonu 90 stupňů.

Mám AMD phenom II 4x 965 BE

Nvidia GTX 460

Prosím pomozte, zkoušel jsem reinstal W7 (jestli za tím není nějaký vir) ale očividně to nepomohlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

90 stupňů u procesoru je docela hardcore, chladič na procesoru máš základní co jsi měl v balení? Takže vysát prach (vyčistit case), dát novou teplovodivou pastu na procesor a pokud máš základní chladič na procesoru, tak koupit nějáký pořádný chladič procesoru (Cooler Master Hyper 212 Plus, Gelid Solution Tranquillo atd.) záleží na financích.

Odkaz ke komentáři

• 0

no finance jsou teď právě hodně blbé, no myslím že bych měl příčinu, ale nejsem si jist, ale pokud ano tak je to problém asi velkej. Jde o to že se zřejmě přehřívá grafika, Teď jsem to testoval na assasins creed revelation a ze začádku 70stupňu, ale pak se to začalo zvedat, skončilo to na 90 stupních s tím že chladič jel na 100%, poté jsem neměl tu odvahu nechávat to déle ,,škvařit"

Odkaz ke komentáři

• 0
máš pravdu kdysi jsem někde četl že 70°C je max jinak vám odchází a navíc ma amd ten může mít tuším max 65°C

sracka. Necti blesk. AMD Athlon (topeni) mi normalne jel na 70°C kdyz jsem ho jeste pouzival. Ted mam MacBook a to je Intel a uplne bezne jede na 70°C .. pri zatezi i 75-80°C a HPcka pri zatezi jdou klidne i na 90°C.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu