CROM Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Ahoj, chybí mi ještě 3dny do konce 30-ti denního tréningu na zvýšení síly. Proto se chci zeptat jestli jste si někdo nesestavil vlastní trénink, který by mi doporučil. Jinak mimochodem 31.12.2011 = 175cm/96,4kg od 1.1. jsem začal právě ten 30-ti denní tréning a dnes 29.1.2012 = 90,5kg. Samozřejmě i jídelníček se krapet upravil (sladké Ne, piju jen vodu, a jím 5xdenně a maximálně do 19hod.). Proto chci pokračovat, ale nevím jak udělat nějaký "smysluplný" trénink: nevím jaké partie můžu jet v jeden trénink (např.: můžu jet triceps i biceps najednou nebo raději v jeden den jen jeden z těchto svalů? Nebo jak často cvičit apod.) Mám i nějaké dotaz: - když jedu třeba ArnoldPress, tak nevím jestli váhu činek dát dohromady nebo každou jednoručku zvlášť (jestli dát 7kg nebo 14kg)? - když jsem si sestavil jeden trénink (8cviků + strečink na začátku a konci), tak nevím jak udělat více sérií např.: Strečink - 1.série/8cviků - 2.série/8cviků - 3.série/8cviků - 4.série/8cviků - strečink. Stále tam mám pouze jednu sérii :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 V tomhle se podívej na nějaký kulturistický fora, zeptej se na trénink a popiš jim co můžeš dělat( jako seznam cviků) ty arnoldky sou na jednoručku na každou zvlášť tu váhu co si vybíráš rozepiš trochu jak to myslíš s těma sériema? jako že u jednoho cviku chceš třeba 3 série třeba po 10 opakování: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 1 série je blbost pokud chceš přibrat na svalový hmotě... Trénink je lepší si nechat sestavit profesionálem se kterým si můžeš popovídat a rozebrat to... jelikož hodně záleží jak na tom jsi apod. Já třeba jelikož jsem se teď dlouho flákal tak jedu 2 měsíční plán ,,na rozehřání a nabrání svalový hmoty´´ kde se jedou 3-4 série podle cviku stylem 12 opakování s takovou váhou abych měl rezervu aspoň na 2 ještě, 12 opakování s přidáním váhy bez rezervy, 10 opakování přidám váhu abych měl zase rezervu na 2 a 10 opakování s přidáním váhy bez rezervy... přidat váhu neznamená že tam budu šoupat 10kg závaží ale 2kg nebo klidně 1kg :) Až se dostanu na PC, kde mám uloženou jednu stránku tak ti jí pošlu do PM...asi nejlépe zpracovaná česká stránka o kulturistice, kde najdeš odborníky, jídelníčky a příklady posilovacích plánů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROM Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Ahoj díky za reakce. Já moc nechci nabírat, ale spíše shazovat. Proto chci více sérií (mám třeba 8cviků a chci je jet 3x dokola, tz.: 1,2,3...8 + 1,2...8 + 1,2... 8 ). Ty mi, ale nejdou nastavit - musím každou sérii zapínat zvlášť (jako by to bylo nové vičení). Už jsem něco "zmastil" a snad to tady dokážu vložit (obrázek), tak mi na to hoďte klidně kritiku - budu je rád. A co se týče těch kultur.fór apod. Chci jen obecné/základní rady. Fyzicky jsem na tom slušně, ale koupil jsem si skákací boty a rád bych na nich hopsal nějakk pořádně, tak proto bych rád ještě 10Kg dolů (5Kg už dole je) a "cipovat" někde v posilovně mezi lidma nebo běhat ve smogu (jsem z Karviné) se mi zrovna nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Tak já jsem jel to UFC přes dva měsíce a výsledky taky celkem slušné, jen se mi cca před týdnem a něco nabídnul update hry UFC, takže jsem ho provedl a od té doby mi ve hře nefunguje zvuk (zvuk funguje pouze při spouštění hry-loga apod. poté už ne) Ví někdo jak tenhle problém vyřešit, bez zvuku je to fakt na nic..... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virago Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 to nabijecka: http://www.ufcpersonaltrainer.com/forums/topic/18431 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.