Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

UFC Personal Trainer (Kinect ready)

CROM

Recommended Posts

Ahoj, chybí mi ještě 3dny do konce 30-ti denního tréningu na zvýšení síly. Proto se chci zeptat jestli jste si někdo nesestavil vlastní trénink, který by mi doporučil. Jinak mimochodem 31.12.2011 = 175cm/96,4kg od 1.1. jsem začal právě ten 30-ti denní tréning a dnes 29.1.2012 = 90,5kg. Samozřejmě i jídelníček se krapet upravil (sladké Ne, piju jen vodu, a jím 5xdenně a maximálně do 19hod.). Proto chci pokračovat, ale nevím jak udělat nějaký "smysluplný" trénink: nevím jaké partie můžu jet v jeden trénink (např.: můžu jet triceps i biceps najednou nebo raději v jeden den jen jeden z těchto svalů? Nebo jak často cvičit apod.)

Mám i nějaké dotaz:

- když jedu třeba ArnoldPress, tak nevím jestli váhu činek dát dohromady nebo každou jednoručku zvlášť (jestli dát 7kg nebo 14kg)?

- když jsem si sestavil jeden trénink (8cviků + strečink na začátku a konci), tak nevím jak udělat více sérií např.:

Strečink - 1.série/8cviků - 2.série/8cviků - 3.série/8cviků - 4.série/8cviků - strečink. Stále tam mám pouze jednu sérii :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomhle se podívej na nějaký kulturistický fora, zeptej se na trénink a popiš jim co můžeš dělat( jako seznam cviků)

ty arnoldky sou na jednoručku na každou zvlášť tu váhu co si vybíráš

rozepiš trochu jak to myslíš s těma sériema? jako že u jednoho cviku chceš třeba 3 série třeba po 10 opakování:

Odkaz ke komentáři

1 série je blbost pokud chceš přibrat na svalový hmotě...

Trénink je lepší si nechat sestavit profesionálem se kterým si můžeš popovídat a rozebrat to... jelikož hodně záleží jak na tom jsi apod. Já třeba jelikož jsem se teď dlouho flákal tak jedu 2 měsíční plán ,,na rozehřání a nabrání svalový hmoty´´ kde se jedou 3-4 série podle cviku stylem 12 opakování s takovou váhou abych měl rezervu aspoň na 2 ještě, 12 opakování s přidáním váhy bez rezervy, 10 opakování přidám váhu abych měl zase rezervu na 2 a 10 opakování s přidáním váhy bez rezervy... přidat váhu neznamená že tam budu šoupat 10kg závaží ale 2kg nebo klidně 1kg :)

Až se dostanu na PC, kde mám uloženou jednu stránku tak ti jí pošlu do PM...asi nejlépe zpracovaná česká stránka o kulturistice, kde najdeš odborníky, jídelníčky a příklady posilovacích plánů.

Odkaz ke komentáři

Ahoj díky za reakce. Já moc nechci nabírat, ale spíše shazovat. Proto chci více sérií (mám třeba 8cviků a chci je jet 3x dokola, tz.: 1,2,3...8 + 1,2...8 + 1,2...

8 ). Ty mi, ale nejdou nastavit - musím každou sérii zapínat zvlášť (jako by to bylo nové vičení). Už jsem něco "zmastil" a snad to tady dokážu vložit (obrázek), tak mi na to hoďte klidně kritiku - budu je rád. A co se týče těch kultur.fór apod. Chci jen obecné/základní rady. Fyzicky jsem na tom slušně, ale koupil jsem si skákací boty a rád bych na nich hopsal nějakk pořádně, tak proto bych rád ještě 10Kg dolů (5Kg už dole je) a "cipovat" někde v posilovně mezi lidma nebo běhat ve smogu (jsem z Karviné) se mi zrovna nechce :) post-47810-14687159368718_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Tak já jsem jel to UFC přes dva měsíce a výsledky taky celkem slušné, jen se mi cca před týdnem a něco nabídnul update hry UFC, takže jsem ho provedl a od té doby mi ve hře nefunguje zvuk (zvuk funguje pouze při spouštění hry-loga apod. poté už ne) Ví někdo jak tenhle problém vyřešit, bez zvuku je to fakt na nic..... ;)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu