Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

připojení k wifi routeru wifi routerem a do PS3

Jiboia

Otázka

Potřeboval bych poradit. Potřeboval bych se připojit k wifi routeru Zyxel wifi routerem Airca8 Pro (přes wifi) a z Airca8 přes RJ45 kabel do PS3 aby mi tam jel net. Ale nějak mi to nejde, pořád padá síť nebo se překrývaj ip adresy. Nevim co s tím?Zkoušel jsem wisp mod ale ten nějak moc nefakčí a client infrastructure chvilku jede a druhej den prd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nevim pres jakej mod to delas, ale normalne tam nahod WISP, aby to pripojeni pres wifi bylo jako WAN a tedy aby ta nove vytvorena sit byla oddelena od te predchozi. Pak se zadne IP nemuzou prekryvat (a u toho WISP na WANu samozrejme nastav, dhcp clienta aby si to IP adresu vzalo samo).

Pokud by to padalo, tak zkus u toho zyxela nastavit 802.11b

Odkaz ke komentáři

• 0

• Ola senior, mam takovy problem, nemuzu za boha pripojit PS3 přes wifinu, notas pres ni frčí v pohodě, PS3 na pevno pres kabel taky...

nevite cim to je?

Obtain IP address: Succeeded

Internet Connection FAILED

The connection to the server timed out. (80028E02) ?? Proč? Na ps3 jsem nastavil vše tak jak ma byt, poradte PLS

Odkaz ke komentáři

• 0

takže pokud nastavim wisp mod takže je to úplně oddělený od wifi zyxel?ikdyž bude adresu mého airca 192.168.1.1 a toho zyxelu také?

a ještě mi dělá že když dám automatický dhcp TAK SE MI TO SEKNE. nebo spíš strašně dlouho načítá. A s automativkým dhcp se již nedostanu do menu routeru.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ano, takhle by jsi to mít neměl nebude ti to fungovat. Na routeru 1 nastavíš rozsah např. 192.168.1.2 - 192.168.1.100 ( 192.168.1.1 je router 1) a na routeru 2 nastavíš WAN DHCP nebo pevně např. 192.168.1.100 a rozsah pro další zařízení na routeru 2 nastavíš rozsah 192.168.2.2 - 192.168.2.100 (opět 192.168.2.1 bude IP routeru 2)

post-48820-14687159367651_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu