Charles Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 zdááár, už asi před týdnem jsem začal mít problém s mím PS3 pokaždé když jsem se ho pokusil zapnout tak se mi kontrolka rozsvítí zeleně, pak žlutě a potom začne červeně blikat dokud se nepokusím zapnout PS3 znova..... trochu jsem to progoogloval a zjistil jsem že je to způsobený přehřátím a že se nejspíš jedná o problém s chlazením a ža stačí naníst novou tepelnou pastu (ještě jsem to nevyzkoušel, neměl jsem na to čas :D) , ale dneska jsem chtěl zjistit co je vlastně v HDD mého PS3, tak jsem ho vzal připojil přes redukci k pc a zjistil jsem celkem špatnou zprávu, na HDD jsem nenašel nic!!!!! napadaj mě dvě věci: buď sony má soubory na hdd zašifrovaný takovým způsobem že je neodhalej ani programy pro správu s HDD a nebo to přehřátí způsobilo vymazání všech souboorů na HDD...... jestli je to ta horší možnost tak nemáte někdo tušení jak tam dostat zpátky systém?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 1. Nanesení nový teplovodivý pasty ti nepomůže (je to problém s přerušenýma kontaktama pod grafickým čipem). 2. HDD PS3 je šifrovanej (jediná věc, co z něj dokáže přečíst data, je ta PS3, která je na něj uložila). Jestli si chceš z HDD něco překopírovat, jediná možnost je buď PS3 dát do servisu (neoficiálního) a nebo si jí zkusit sám dočasně opravit (k tomu potřebuješ horkovzdušnou pistoli, novou pastu, šroubovák a cca. hodinu času :) ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charles Odesláno Leden 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 takže vlastně nahřeju kontakty na grafice tolik aby se znova spojily....... horkovzdušnou pistoli mám takže to nebude problém :D ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Jj... udělej si něco jako tohle: aby se ti deska u zahřejvání neohejbala, pak nastav pistoli na 350 - 400 °C a 60 sekund zahřejvej rovnoměrně celou desku + 100 sekund RSX :) Samozřejmě tohle nemá nic společnýho s profi. opravou... ale jako dočasný řešení je to dobrý (mně to vydrželo +/- 3/4 roku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charles Odesláno Únor 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 tak to je hodně dobrý řešení když to tak dlouho vydrželo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 No reball ti vydrží klidně 5 let. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charles Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 super ^^ funguje ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts