caspiii Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Zdravím, koupil jsem si k flashnutýmu Xboxu Kinect, ale po nainstalování jsem o flash přišel. Musím to znova dávat flashnout nebo je nějaká záchrana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Jestliže jsi měl dříve DB menší než 13xxx , tak aktualizací se ti flash smazal ( http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku ). Jedině dát znova flashnout a nebo si nechat udělat RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Zdravím, koupil jsem si k flashnutýmu Xboxu Kinect, ale po nainstalování jsem o flash přišel. Musím to znova dávat flashnout nebo je nějaká záchrana? Ano, musíš to nechat znova flashnout. Flash ti nesmazal kinect, ale update dashboardu. Stare flashe se mazali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
caspiii
Zdravím, koupil jsem si k flashnutýmu Xboxu Kinect, ale po nainstalování jsem o flash přišel. Musím to znova dávat flashnout nebo je nějaká záchrana?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.