macekklacek Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Zdravim jak to vidite nemuzu se rozhodnout co koupit tak sem se zkusenostma a nazorama.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macekklacek Odesláno Leden 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Nerikejte ze nema nikdo zkusenost ani s jednou touto hrou :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Shaun White je je odost lechčí a Stoked je docela složitej a víc propracovanější, mám obě hry ale víc hrajou Shauna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macekklacek Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 ja sem koukal akorat na gameplay a prave nevim no,shaun se mi libi vic v tom jak sou propracovane pohyby to mi ve stoked moc nepride:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Shaun je hruza,to je jako ovladat robota,ubisoft nemuze delat sportovni hry.Stoked big air edition je masakr,kdyz si vychytas ovladani,navic na tom pracovali evropsti jezdci,mas tam lepsi hory, lepsi triky,vic zabavy,vetsi rychlost(packu drz dole a bude speed demon)vetsi airy,shaun white ma jen spoustu chyb a hratelne je naprosto v mimoze.Urcite jdi do stoked big air edition(obsahuje i paradni videa od snb absinthe),hraji to furt kdyz se ma jet prkno.Neber stoked ale stoked big air edition,vylepseni verze a jde to znat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Shaun je hrůza .... nenabereš tam téměř žádnou rychlost ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.