xxxchater Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Zdravím, mám dotaz. Jsem nadšeným hráčem každého ročníku NBA 2k a v tom posledním mám jeden problém. Mám rozehranou sezonu a nevím jak hráče v sestavě označené červeně (jsou na "disable listu") dostat mezi hráče co jsou na střídačce nebo hrajou v základu :? vyzkoušel jsem snad úplně všechno. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Nevím jestli je to co přesně myslíš ale zkoušel jsi Role player ? Nebo třeba ještě předtím než si začal hrát sis nenastavil abys si mohl tohle upravovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxchater Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Nevím jestli je to co přesně myslíš ale zkoušel jsi Role player ? Nebo třeba ještě předtím než si začal hrát sis nenastavil abys si mohl tohle upravovat..Bohužel při zahájení sezony jsem na možnost tohle si nastavit nenarazil, v každé sezoně si rostery, střídání, taktiky upravuju sám. Kde narazím na tebou uváděnou funkci "role player"? Abych byl konkrétnější, v rozehrané sezoně, v menu "roster" si můžu dávat do základu hráče, kteří jsou střídající ale dole jsou dva červeně napsaní, píše to, že jsou na "disable listu". Ty do sestavy prostě dostat nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxchater Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Tak už vyřešeno...díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.