Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NBA 2k12 střídačka

xxxchater

Recommended Posts

Zdravím, mám dotaz. Jsem nadšeným hráčem každého ročníku NBA 2k a v tom posledním mám jeden problém. Mám rozehranou sezonu a nevím jak hráče v sestavě označené červeně (jsou na "disable listu") dostat mezi hráče co jsou na střídačce nebo hrajou v základu :? vyzkoušel jsem snad úplně všechno. Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli je to co přesně myslíš ale zkoušel jsi Role player ? Nebo třeba ještě předtím než si začal hrát sis nenastavil abys si mohl tohle upravovat..
Bohužel při zahájení sezony jsem na možnost tohle si nastavit nenarazil, v každé sezoně si rostery, střídání, taktiky upravuju sám. Kde narazím na tebou uváděnou funkci "role player"? Abych byl konkrétnější, v rozehrané sezoně, v menu "roster" si můžu dávat do základu hráče, kteří jsou střídající ale dole jsou dva červeně napsaní, píše to, že jsou na "disable listu". Ty do sestavy prostě dostat nemůžu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu