divady Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 mam problém stahnul jsem si tři hry z toho jedna mi funguje ;-) battlefield 3, ale ty ostatní ne, stahnul jsem do nich fix boot ale furt nic .... normal ně je spustím ale jenom kzčerná obrazovka a playstation přestane reagovat a nic ... prosím poradte ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 taky se mi stávalo....přestal jsem to řešit :D nevim co s tim:cry: furt čekám na nejakej novej pořádnej cfw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
europan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 select x pri spusteni to vyriesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divady Odesláno Leden 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 jenom že přes select x to nede, nemam si pro to zpuštění stáhnout ještě nějakej program?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Tak chtělo by to taky napsat jaký hry ti nejdou:roll: select+X se používá pouze u multiMANa a hra musí být na externim HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divady Odesláno Únor 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 třeba Need for speed hot pursuit, split second. a mam je všechny na externim hDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 tak zkus jinej eboot fix jestli ti to tet nefunguje split second: http://www.ps3iso.com/fixes/44865-fix-split-second-3-41-a.html need for speed: http://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/44859-play-station-3-eur-need.html tady je něco(podle toho bude muset hra být na interním HDD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divady Odesláno Únor 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 nfs mam na internim hdd, na zkoučel jsem nejít nějaký jiný eboot fix ale našel jsem tak maximal ně jeden ostatní už byly smazány, a ty linky co jsi miu poslal jsou taky prázdný. s na každou z těhlech dvou jsem hledal eboot fix nebo návod jak to zprovoznit, prolezl jsem skoro celej net. a neexistuje nějakej program kterej bych si nainstaloval do playsta a šlo by to ?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.