HanziCZ_96 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 O vikendu jsem si stahnul demo a musim rict ze me ta hra dostala,na lehkou obtiznost si vystacite se zakladnimi udery na vyssi obtiznost jsou nutnosti vselijake klince. S zadnym z predchozich dilu zkusenost nemam ale tady vazne uvazuji o predobjednavce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 no můj názor je že starý UFC 2010 je lepší.. připadne mi takový rychlejší, akčnější a prostě má to šťávu :) u té trojky jsem se moc nebavil a připadne mi že sice graficky je lepší, ale borci se moc nepotí ani nemají po těle šrámy a na podlaze není moc krve.. raději bych koupil za pár korun UFC10 než utrácet ty velký prachy za tohle.. v podstatě je to ale uplně stejný.. jediný plus kterýho jsem si všiml je, že na konci kola to ukáže kolik a kam si schytal ran apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Leden 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 diky za radu tohle jsem potreboval protoze jak jsem psal tuto hru jsem predtim nehral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 2009 jsem mel, ale 2010 po vsech tech online problemech o kterych sem cetl tak jsem nekupoval. UFC 3 uz mam predobjednane tak snad pristi tyden dorazi.. nevim jak kdo, pripadne jak dlouho sledujete MMA, ale ja jsem v demu hral UFC asi 4x a PRIDE asi tisickrat!! :D Mozna tu hru kupuju jen kvuli Pridu, takze kdo by si chtel zaslapat spolecne na hlavu tak si me pridejte :D EDIT: Jinak abych jeste reagoval na to ze je hra uplne stejna tak s tim si dovolim naprosto nesouhlasit. Uz jenom to, ze ty quick udery maji konecne nejaky smysl, suby ackoliv se me nelibi to graficky znazorneni tak konecne vite jestli vyhravate pripadne proc ne, lepsi komentar, nastupy.. proste kdo tenhle sport sleduje tak musi uznat, ze tam jisty pokrok je. Nejvetsi plus je pro me ale ten Pride Fighting Championship Ani za prase me nejde udelat embed.. tak alespon link: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.