Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ufc undisputed 3

HanziCZ_96

Recommended Posts

no můj názor je že starý UFC 2010 je lepší.. připadne mi takový rychlejší, akčnější a prostě má to šťávu :) u té trojky jsem se moc nebavil a připadne mi že sice graficky je lepší, ale borci se moc nepotí ani nemají po těle šrámy a na podlaze není moc krve.. raději bych koupil za pár korun UFC10 než utrácet ty velký prachy za tohle.. v podstatě je to ale uplně stejný..

jediný plus kterýho jsem si všiml je, že na konci kola to ukáže kolik a kam si schytal ran apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...

2009 jsem mel, ale 2010 po vsech tech online problemech o kterych sem cetl tak jsem nekupoval. UFC 3 uz mam predobjednane tak snad pristi tyden dorazi.. nevim jak kdo, pripadne jak dlouho sledujete MMA, ale ja jsem v demu hral UFC asi 4x a PRIDE asi tisickrat!! :D Mozna tu hru kupuju jen kvuli Pridu, takze kdo by si chtel zaslapat spolecne na hlavu tak si me pridejte :D

EDIT: Jinak abych jeste reagoval na to ze je hra uplne stejna tak s tim si dovolim naprosto nesouhlasit. Uz jenom to, ze ty quick udery maji konecne nejaky smysl, suby ackoliv se me nelibi to graficky znazorneni tak konecne vite jestli vyhravate pripadne proc ne, lepsi komentar, nastupy.. proste kdo tenhle sport sleduje tak musi uznat, ze tam jisty pokrok je. Nejvetsi plus je pro me ale ten Pride Fighting Championship

Ani za prase me nejde udelat embed.. tak alespon link:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu