Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 přes AV / HDMI

halo5

Otázka

Ahoj, nevím si rady jednou věcí, známej mi taky nedokázal říct čim to muže bejt. Problém je v tom, že jsem hrál na ps3 danou hru, na staré TV, přes AV (ano, stydím se zato :D ), po nějakém čase, jsem přenesl ps3 do jiného obydlí kde jíž mám monitor, s podporou HDMI, natěšen jak malej kluk sem začal hned hrát ale hned ze začátku jsem poznal že ovládání (pouze střelba a pohled [pravý joystick] je "opožděnější", ten pohled, zvlášť při míření (L1) je prostě jinej. Pro porovnání jsem na onen monitor zkoušel "psko" připojit i přes to AV, a to už zase byla změna (k lepšímu), byť to stále bylo "nic moc". Vřele děkuji za odpovědi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ve skutečnosti to není zase tak divný problém. Obecně LCD mají určité zpoždění v zobrazení oproti analogovým TV a monitorům. Říká se tomu Input lag, případně Display lag. Neplést si to s odeznou pixelů, to je něco jiného. Moc se stím dělat nedá, maximálně se podívat do nastavení, zda tam není nějaký "Game Mod", či něco podoného. Pokud tohle nepomůže, tak si hold zvyknout, nebo si obstarat jiné zobrazovadlo.

Bohužel, v reklamních materiálech tato hodnota udávána většinou není, pro většinu uživatelů to nijak netrápí.

Podrobněji se problému věnuje tato stránka z Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Display_lag

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu