Dabel Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Ahoj, mam v routeru zapojenou wifi a přes ní příjmám internet do počítače a ten mám propojený s xboxem kabelem. FTP mi funguje, ale nemohu přijít na to,proč mi nejde do xboxu zároven i internet. Mám povolené sdílení, nevím,co více bych měl ještě udělat. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iutre Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Provedl bych kontrolu NXE menu duležité je aby byla nastavena brána a maska sítě pokud máš nastavenou pouze IP FTP fungovat bude ale internet ne. Ješte jsem moc nepochopil jak jsi propojil PC kabelem s Xboxem Máš dvě sítovky ? Nebo máš Xbox propojeny s routrem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 V síťových nastavení udělat "most" ? (už si přesně nepamatuju přesnej název) .. je to na YT a mě to tak šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 nenapsal jsi co maš za windows ale co přesně potřebuješ jestli stahovat obaly chyba muže být i v launch.ini kde musíš nastavit liveblock na false Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Díky za odpovědi, já mam kabelem propojeny xbox a pc a do PC my jde internet bezdrátově přes wifi, mam windows vista, jde mi o to,že nemohu sthaovat obaly ani zprovoznit xlink, nemuže se xbxo připojit a neváím,jak to nastavit. Udělal jsme ted most, ale internet v xoxbu pořad nejde,abych ten most udělal musel jsem vypnout sdílení připojení k internetu. A jak zjistím jakou bránu mám zadat do xboxu? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Omlouvám se za dezinformaci ....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Brána je vždy 255.255.255.0 255.255.255.0 to je maska podsite a ne brana,brana je budto router a nebo pc ktere ti routuje pripojeni (sdili) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Únor 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Děkuji za odpovědi. Udělal jsem most, přes router mi jde internet bezdrátově do počítače a počítač s xboxem mam propojený kabelem. A do sítě v xboxu jsem zadal data pro most,spíše pro router. Jdou mi stahvoat obaly i update,ale nejede mi xlink (neustále píše,že není sít). Nevíte,kde může být chyba? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Nepíše ti xLink náhodou "xLink Engine not found on network" nebo tak nějak ? Mně to totiž dělá pořád ještě jsem xLink nerozjel :( FTP mi jede, obaly stahovat můžu, updaty taky) znamená to že mám xbox přístup k internetu ? Tudíž bude chyba asi jen v xLinku v PC bych řekl ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 nevim jestli ti poradim a snad si to pamatuju dobre ale normalne mam xko na automatice ip obaly updaty atd a kdyz chci zprovoznit xlink kai prepnu na manual a facha paradne mam teda v pc dve sitovky jednu na manual (FTP,xlink....) jednu auto propojeny kabelama do routeru propojeni do xka pres wifi kdyz budes mit premosteny sitovky budou obe na automaticky ip kvuli netu a nejspis jesi nemelu nesmysly rek bych ze xlink bude blbnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.