Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Internet přes počítač do xboxu

Recommended Posts

Ahoj,

mam v routeru zapojenou wifi a přes ní příjmám internet do počítače a ten mám propojený s xboxem kabelem. FTP mi funguje, ale nemohu přijít na to,proč mi nejde do xboxu zároven i internet. Mám povolené sdílení, nevím,co více bych měl ještě udělat. Dík za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Provedl bych kontrolu NXE menu duležité je aby byla nastavena brána a maska sítě pokud máš nastavenou pouze IP FTP fungovat bude ale internet ne. Ješte jsem moc nepochopil jak jsi propojil PC kabelem s Xboxem Máš dvě sítovky ? Nebo máš Xbox propojeny s routrem ?

Odkaz ke komentáři

Díky za odpovědi, já mam kabelem propojeny xbox a pc a do PC my jde internet bezdrátově přes wifi, mam windows vista, jde mi o to,že nemohu sthaovat obaly ani zprovoznit xlink, nemuže se xbxo připojit a neváím,jak to nastavit.

Udělal jsme ted most, ale internet v xoxbu pořad nejde,abych ten most udělal musel jsem vypnout sdílení připojení k internetu. A jak zjistím jakou bránu mám zadat do xboxu? Dík

Odkaz ke komentáři

Děkuji za odpovědi. Udělal jsem most, přes router mi jde internet bezdrátově do počítače a počítač s xboxem mam propojený kabelem. A do sítě v xboxu jsem zadal data pro most,spíše pro router. Jdou mi stahvoat obaly i update,ale nejede mi xlink (neustále píše,že není sít). Nevíte,kde může být chyba? Dík

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Nepíše ti xLink náhodou "xLink Engine not found on network" nebo tak nějak ? Mně to totiž dělá pořád ještě jsem xLink nerozjel :( FTP mi jede, obaly stahovat můžu, updaty taky) znamená to že mám xbox přístup k internetu ? Tudíž bude chyba asi jen v xLinku v PC bych řekl ne ?

Odkaz ke komentáři

nevim jestli ti poradim a snad si to pamatuju dobre ale normalne mam xko na automatice ip obaly updaty atd a kdyz chci zprovoznit xlink kai prepnu na manual a facha paradne mam teda v pc dve sitovky jednu na manual (FTP,xlink....) jednu auto propojeny kabelama do routeru propojeni do xka pres wifi

kdyz budes mit premosteny sitovky budou obe na automaticky ip kvuli netu a nejspis jesi nemelu nesmysly rek bych ze xlink bude blbnout

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu