Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Sekání PS3

deiv

Otázka

Mám PS3 slim 120GB kupovanou cca před 2 roky. Dosud jsem na ni hrál všechny hry bez problému např. Uncharted 2,Nhl 10, Army of Two atd.

Teď jsem si koupil NHL 12 a v módu Be a Pro se to sekne a už se to nerozjede dál. Např. mám rozehraný zápas a najednou se to sekne, musím hru vypnout a znovu spustit, odehraju 3 zápasy bez problému a poté se to zase sekne a takhle pořád dokolečka...

Co s tím ? Myslíte že se konzole nějak přehřívá ?

Díky za odpovědi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj me to delalo u te nhl 12 taky. Jak jsem dal nacist BE a PRO tak mi to kompletne zamrzlo a musel jsem vypnout celou konzoli. Zkousel jsem jinou hru a taky nic. Pak mi kamarad poradil odpojit konzoli od internetu a smazat ten ubgrade co tam byl a od te doby to jede kazdy den bez nejmensiho problemu.Zkus to a uvidis ale me to zaclo az od te doby co jsem stahl ten ubgrade. Do te doby mi to makalo bez problemu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Upgrade FW konzole se nedá smazat, respektive ne oficiálně. Takže myslí upgrade (lépe řečeno update) hry.

V hlavním menu dej Games, pak Game Data Utility, najdi příslušnou složku hry a tu smaž. Když teď pustíš hru bez připojení konzole na net, měla by hra fungovat.

PS: hru jsem nehrál, beru to podle petratora.

Odkaz ke komentáři

• 0

U nhl je normální že se občas zasekává .. Já mám zase problémy s EA servery který mi padaj .. Z ničeho nic přitom k sony normálně zůstanu přihlášenej .. Pokud se seká ale hodně tak upgrade hry a nebo technická podpora EA . Při nejhorším reklamace .

Odkaz ke komentáři

• 0

ahojte prosim ja mam zase jiny problem s ps,pokazde kdyz hraju hry co mam na hardisku tak mi po neake dobe(asi tak 1/2hodiny az hodinu) zamrzne cele ps a to mam ps 3mesice,zacalo to az ted posledni dobou tak tyden z5 drive to slo bez problemu Firmware mam 4.1,hry na cd mi bezi normalne.velikost hardisku je 120gb,80gb volneho mista.pls prosim o neakou radu jak to vyresit

Odkaz ke komentáři

• 0
ahojte prosim ja mam zase jiny problem s ps,pokazde kdyz hraju hry co mam na hardisku tak mi po neake dobe(asi tak 1/2hodiny az hodinu) zamrzne cele ps a to mam ps 3mesice,zacalo to az ted posledni dobou tak tyden z5 drive to slo bez problemu Firmware mam 4.1,hry na cd mi bezi normalne.velikost hardisku je 120gb,80gb volneho mista.pls prosim o neakou radu jak to vyresit

zformátovat disk.....

Odkaz ke komentáři

• 0
neake jine reseni :)a jestli to udelam to prijdu i o savy u her?

Myslím že tohle by ti pomohlo :)

1. Udělej si backup tvé konzole někam na externí HDD :)

2. Následně v nastavení Systému / dej PS3 do origo stavu(hm prostě Default Settings, tím by se ti mělo všechno smazat

3. Restore Data která máš na Externím HDD

Pokud ti to nepomůže...V případě přehřívání konzole jsou tu jiné rady...

Jestli máš Slim, tak to je konzole na Houbec !!!

Buď postavíš konzoli na stojáka nebo ji nech tak jak máš, ale vlož třeba víčka pod konzoli na každý roh, tak aby tam bylo dost místa pro odvětrávání...i když nevím jestli tam něco takového je :)

Já mám FATKO a pravidelně se starám o svoji konzoli a zatím jede....i na ležáka nebo na stojáka :)

Hodně štěstí :) a pokud to nepůjde, tak podle záruky na reklamko :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Mám PS3 slim 120GB kupovanou cca před 2 roky. Dosud jsem na ni hrál všechny hry bez problému např. Uncharted 2,Nhl 10, Army of Two atd.

Teď jsem si koupil NHL 12 a v módu Be a Pro se to sekne a už se to nerozjede dál. Např. mám rozehraný zápas a najednou se to sekne, musím hru vypnout a znovu spustit, odehraju 3 zápasy bez problému a poté se to zase sekne a takhle pořád dokolečka...

Co s tím ? Myslíte že se konzole nějak přehřívá ?

Díky za odpovědi..

hele zkus to dát někomu kdo je šikovnej atd ale střechu ps 3 rozebrej a hned v orgánech ps 3 uvidíš prach když ho uvidíš tak se to sekalo im že tam bylo moc prachu a nechladilo takže se to přehřívalo tak si vem vysavač a ten prach vyluxuj VŠUDE potom jen dá zpátky střechu a ps 3 ti pojede ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu