barkoci2 Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Zdravím můžete mi prosím poradit ? Koupil jsem si microfost points , ale po týdnu se mi ztratili z účtu , měl jsem 2100 nakoupil jsem za 400 a po týdnu mi tam ukázalo jen 100 Prosím nevíte jak je to možné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Pokud jsi je kupoval od nějakého dealera a ne oficiální cestou, tak je to jasné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 barkoci2 Odesláno Únor 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Kupoval jsem je přes Aukro a co je jasné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Jasné je to, že v případě že nakupuješ levné body, tak ti prodejce měl říct, že je musíš utratit hned, protože to nejsou legální body. MS na to za den nebo dva přijde a body ti sebere, když je utratíš nemá co by ti sebral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 a banány se za to teda nerozdávají? :P ale když si koupíš a pošle ti kód s pointama, tak to nemůže být kradený ne? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
barkoci2
Zdravím můžete mi prosím poradit ?
Koupil jsem si microfost points , ale po týdnu se mi ztratili z účtu , měl jsem 2100 nakoupil jsem za 400 a po týdnu mi tam ukázalo jen 100
Prosím nevíte jak je to možné ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.