kedrigen Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 potreboval bych radu co mam delat. prihlasil jsem svuj ucet na 5 ruznych psx3 a ted jsem si koupil nový psx3 a nemuzu se prihlasit pod svym uctem. pise mi to ze jsem na 5 jinych psx3 coz je nesmysl jelikoz jsem svuj ucet s tech psx3 vzdy smazal. za kazdou radu moc dik a poslete mi to kdyz tak na mail mm68@post.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 to že smažeš učet i nepomůže,musíš ho pokaždý deaktivovat.ale k tvýmu problému na týhle stránce https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action;jsessionid=2340288789FCF5A79ECCFBBD0301C94A.lvp-p2-npgrct01-2209 jse přihlaš pod tím učtem a dej ho deaktivovat na všech konzolích a můžeš ho opět používat PS:deaktivace jde udělat jenom jednou za půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.