JetXboxercz Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Ahoj Koupil jsem si televizi která podporuje 1070p pouze přes vstup HDMI mám xbox premium a nevim jestli takový kabel vůbec existuje...:?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Říjen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Nebo-li jde premium přes HDMI ??? mockrát díky za případné odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Do Premium verze HDMI bohuzel jakkoliv nedas :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronoss Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 jedine ze bys mel novou verzi premium.. kamos si asi pred 14-ti dnema koupil premium verzi s bundle Halo3 a uz tam ma hdmi vystup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Čau pokud jse nepletu tak je to 1080ia HDMI mají new xbox 360 Elite pokud chceš hrát ve myšším rozlišení a nemáš na xbox HDMI kup jsi HD AV kábl který podporuje i 1080i a stojí okolo 500Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 HDMI nebo komponentni kabel maji stejne rozliseni,kdyz koupis 6v1 kabel tak tam mas komponent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ale rika ze jeho TV mu podporuje pouze HDMI... Ale i tak je to divny...Proc by do nmi nedali treba scart nebo aspon na ty barevny kraviny (cinche nebo jak se to jmenuje)... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Ahoj děkuji všem... Abych to uvedl na pravou míru, 1080p je maximum. Je sice hezké, že moje televize zvládne maximum co Xbox360 dovede, ale pouze přes HDMI.Takže když nemám novou verzi premiumky nebo ELITE tak si můžu nechat zdát. Nižší rozlišení moje televize podporuje taky ale přes komponent maximalně 1080i... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JetXboxercz
Ahoj
Koupil jsem si televizi která podporuje 1070p pouze přes vstup HDMI
mám xbox premium a nevim jestli takový kabel vůbec existuje...:?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts