Dabel Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Ahoj,slyšel jsem,že se ta chyba objevuje docela často. Mně se to ukáže vždy když chci pokračovat v karieře u Fifi 12, vždy když chci přejít na další den to spadne,nevíte jak se toho zbavit? dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Me pokazde pomohlo hodit hru do GOD, potom uz zadna chyba neskakala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Já hru v God právě mel. Máš na mysli úpravu v programu,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Jj klasicky prevod z ISO2GOD a dela ti to i v NXE? pokud hodis hru do Content? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Me to delalo ze zacatku u vsech her, potom se to nejak usadilo..Mam stary fsd2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Mě to taky občas udělá, teď už dlouho ne ale včera se to stalo znovu u Darkness 2 ale pak už to zase maká.. Akorát u Rage mi to udělalo asi 5x za sebou a to už bylo otravný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.