stelon Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Měl bych dotaz mam xbox 360 rok a tak mi začalo nenačitat hry někdy najela hra až po 5 pokusu a ted mi nechce najet nak vubec ale dvd filmy najiždi pokažde. nevite čim to muže byt?žeby už mechanika byla slaba?žeby na reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Jo, pravděpodobně laser v mechanice. Jestli můžeš, pošli na reklamaci. Já si laser měnil sám asi před 2ma nebo 3ma rokama a od té doby čte všechno v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Jak píše Dlaha pokud můžeš reklamuj. Já bych ještě doporučil koupit si disk a hry instalovat, šetříš tak mechaniku a vydrží potom snad na věky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stelon
Měl bych dotaz mam xbox 360 rok a tak mi začalo nenačitat hry někdy najela hra až po 5 pokusu a ted mi nechce najet nak vubec ale dvd filmy najiždi pokažde. nevite čim to muže byt?žeby už mechanika byla slaba?žeby na reklamaci?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.