stelon Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2012 Měl bych dotaz mam xbox 360 rok a tak mi začalo nenačitat hry někdy najela hra až po 5 pokusu a ted mi nechce najet nak vubec ale dvd filmy najiždi pokažde. nevite čim to muže byt?žeby už mechanika byla slaba?žeby na reklamaci? Citovat
0 Dlaha Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2012 Jo, pravděpodobně laser v mechanice. Jestli můžeš, pošli na reklamaci. Já si laser měnil sám asi před 2ma nebo 3ma rokama a od té doby čte všechno v pořádku. Citovat
0 Ravendhi Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2012 Jak píše Dlaha pokud můžeš reklamuj. Já bych ještě doporučil koupit si disk a hry instalovat, šetříš tak mechaniku a vydrží potom snad na věky :) Citovat
Otázka
stelon
Měl bych dotaz mam xbox 360 rok a tak mi začalo nenačitat hry někdy najela hra až po 5 pokusu a ted mi nechce najet nak vubec ale dvd filmy najiždi pokažde. nevite čim to muže byt?žeby už mechanika byla slaba?žeby na reklamaci?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.