Jiraiya Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Zdravim. Včera jsem si pořídíl sovou první ps3. Po přečtení pár návodů tady na foru jsem nainstaloval firmware 3.55 + nejaký ten CFW. Nyní jsem ale narazil na problém jak dostat hry do ps3. Postupoval jsem podle návodu a jak blackbox tak multiman mi odmítají sdělit IP pro připojení s total commanderem. IP address: not available. Když nechám adresu zobrazit v normálním system infu ps3 tak tam sice nějaká je ale Private Networks Only a nefunguje. Nevím jak dál prosím o radu, předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
europan Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 daj to na ext. HDD a mas po probleme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 europan: Čo ak ide o hru so súborom väčším ako 4GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
europan Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 jednoducho cez PS3 splinter rozdeli ti to na mensie subory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.