SpyWare Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Ahoj, Flashnul jsem si mechaniku BenQ na Iextreme 3.0 a nejde mi spustit Dark Souls, Udělal sem něco špatně nebo musim hru jinak vypálit? poradí někdo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 a ostatní XGD3 hry ti jenou,nebo to dělá jenom u téhle,máš vypalovačku Lite-On Ihas 124 B s Ixtreme Burner Max,dashbord máš asi 14699? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpyWare Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Hele XGD3 hry asi nemam (všechny co mam jsou vypalovaný před čtyřmi lety) Ted jsem si stahl dark souls, upgradl dash a pak mechaniku na 3.0. Vypalovačku mam nějakou ASUS a LG, zkoušel sem na obouch přes IMGburner. Naposledy jsem vypaloval hry před těma čtyřma rokama tak se toho asi koukam dost změnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpyWare Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 poznatek, hra lze instalovat na HDD (xbox ji normálně vidí) takže zkoušim instalovat a uvidim EDIT: tak asi na 7% se to sekne že z disku nelze číst že je možná špinavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Tak DVD muzes vyhodit,protože před vypálením musíš nové XGD3 hry projet v AGBX 1.0.6 a tím se opatchujou,a poté vypálit pomocí specialne upravené mechaniky Lite-On Ihas 124 B (aby se ti vypálila celá hra),ale to není potřeba mužeš aji standartní metodou jako ostatní hry (XGD2),ale (muže/nemusí ti to během hraní chodit chybu,protože hra není celá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 zde,se dosvíš vše jak udělat :) http://www.flashxbox.sk/lt3-3.0-c4eva-xmas-add-ap-replay-sector-to-the-xgd3-games-topology-data-patch-ap/#napalovanie_lt30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Jo XGD3 hry jsou o něco větší než klasické DVD+R DL,a proto tu mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpyWare Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 někde sem četl že Nekontrolovat! přes AGBX, nebo ta verze 1.0.6 už umí XGD3 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpyWare Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 zde,se dosvíš vše jak udělat :) http://www.flashxbox.sk/lt3-3.0-c4eva-xmas-add-ap-replay-sector-to-the-xgd3-games-topology-data-patch-ap/#napalovanie_lt30 Díky hned zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 a tady je kompletní seznam XGD3 her http://www.abgx.net/filename/?ch=16 ,to je aji Dark Soul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 ano 1.0.6 už podporuje xgd3 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpyWare Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 ještě dotaz, mam Flash LT 3.0. je to jedno (v članku se piše o LT + 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 ano,to je to samé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpyWare Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 tak ISO jsem opatchoval a znovu vypálil, DVD už se nehlásí jako nepodporované, začne se načítat hra, vlevo dole je Dark Souls a ikonka Ohniště se zabodnutym mečem a to je vše... porád se to načítá... ještě zkusit vypálit přes CloneDVD (pry to nekomu pomohlo) nebo zmenit Layerbreak=2133520 na 2086912 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Zapoměl jsi na tu nejdůležitější věc, a to vypálit hru na mechanice Lite-On s upraveným firmwarem, proto ti to nejde a bez ní ani nepůjde ;) Postup s neúplným vypálením se dal použít u LT+ 2.0 u 3.0 už ale nelze takto pálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpyWare Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 jestli si koupim mechaniku, upravim FW a ono to nepujde, osobně vám přijedu nakopat zadek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Tak to si osobně můžeš nakopat sám, za to ti nikdo ruku do ohně nedá. Veškeré takové zákroky děláš na vlastní riziko a pohybuješ se mimo podmínky MS ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpyWare Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 mě nejde o to jesli něco podělám, ale všichni píšou že s touhle upravenou mechanikou je to 100%. a jestli nebude tak budu naštvanej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Nikdy není nic 100%, maximálně 99% a 1% sou výjimky nevysvětlitelných záhad. Pokud budeš dodržovat postupy mělo by ti vše fungovat, ale jak už jsem jednou řekl, všechno děláš na vlastní riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpyWare Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 moje riziko je mi u kelu :) jen doufám že to fungovat bude když už se s tím tak dřu :) EDIT: nic našel sem.... BTW: proč tu nejde mazat příspěvky??? sem zvyklej z jiného fora a tam tohle trestné není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 To nevím, ale hodilo by se to. Zkus napsat adminům :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SpyWare
Ahoj, Flashnul jsem si mechaniku BenQ na Iextreme 3.0 a nejde mi spustit Dark Souls, Udělal sem něco špatně nebo musim hru jinak vypálit? poradí někdo? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.