Yawimaya Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli nevíte o nějaké dobré multiplayer "bojovce" na PC? jedinou kterou jsem našel je asi street fighter 4. existujes ještě něco jiného? předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Starej Mortal Kombat. :D Jinak jsem našel toto http://www.gamespot.com/games.html?platform=5&category=Fighting+Games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 jj mortal je sakra klasika ale asi nema multiplayer... :( ale diky ! asi zkusim poridit ten street fighter... az casem budem ps3 tak to bude o mnoho lepsi vyber :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 tak oficialne nove vysel pouze Super Street Fighter IV AE,jinak se da hrat na pc take nova bojovka King Of Fighters XIII, sehnat se to da na torrentech verze na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 V kvetnu ti navic jeste vyjde Street Fighter X Tekken. Jinak jde hrat stary bojovky pres emulatory. Pokud bys chtel hrat alespon trochu vic, tak ten Street Fighter 4 AE a KoF13, jak pise headhot, jsou jasna volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Skus tenhle emulator Naruta není to multiplayer ale můžeš si zahrát s kámošem na jednom počítači nebo můžeš dělat kampaň nebo si zahrát jen tak sám proti počítači opravdu je to parádní myslím že nic lepšího nenajdeš :) Video : :dload: Odkaz ke stažení : http://konoha.fjfi.cvut.cz/?q=node/84870 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.