Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand slam tennis 2

dany_

Recommended Posts

mám dotaz nevíte někdo jak a jestli vůbec se dá nastavit vyšší obtížnost v kariéře??Když přepínám obtížnost v základní seettingu má to vliv jen na ty historicke zápasy plus exibice a turnaje.Jo aještě jeden dotaz pokud vytvářím postavu nejde nikde nastavit výška a váha pokud někdo ví jak na to písně te to sem pls čus tenista alfyc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně od toho docela odrazuje malý počet reálných hráčů. Federer, Nadal, Djok, Murray, Sharapova, S. Williams atp. to je jasný... To je takový problém nacpat do hry 50 nejlepších ATP a WTA hráčů? A taky je divný, že ve hře, co se jmenuje Grand Slam Tennis, vydaný v roce 2012, chybí vítězka Wimbledonu 2011. A naopak tam je Venus W., která je aktuálně 133. Já tenis sleduju hodně. Pro mě je to skoro jako kdyby vyšla F1 bez McLarenu a Ferrari. Ale stejně si to asi zahraju :-/

Odkaz ke komentáři

tak hrál jsem tohle ale nedalo mi to a stáhl sem i top spin tak můžu trochu porovnat.. graficky je to tak nastejno, ovladání je lehčí u grandslamu protože v top spinu je několik druhů uderů, postava vám za míčkem sama neletí. a dál je v samotné hře.. že grand slam je oproti top spinu lehčí, postavy běhaji rychlejs, jsou tam takove nerealnejsi udery kdezto v top spinu sou ti hraci skoro jak v realu. uveritelnejsi pohyby, nejsou tak rychli jak v grandslamu.. pro me je volba ze si nechám asi oboje ale lepší je top spin.

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu