pinkpiggy Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 zdravim, mel bych takovy divny dotaz..:)..spis takovy "utopisticky" :)..ted nevim presne kde to bylo, ale docetl jsem se, ze nakonec slo neco jako live rozjet i na zabanovanych konzolich..tudiz lide s banem mohli hrat pres internet na necem, jako je live :)..sice tam nebyla asi tak velka komunita hracu, ale porad lepsi neco nez nic. Nevite, jestli se neco podobneho nechysta treba i pro uzivatele s RGH? nejaky "RGHive" :D..myslel jsem zprvu, ze kdyz clovek ma RGH, tak ma neofiko system a neoficialni dashboard..tedka jsem z toho nejak zmaten, pac jsem cetl dotaz, kde zablokovat live u konzole s RGH..takze asi live stale konzole maji a pochopil jsem mozna i spravne ze maji i ofiko dashboard.. Nechnapu tedy poradne, jak to s tim RGH je..a co myslite, popripade treba mate nekdo takove informace, ze se neco podobneho pro majitele xboxu s RGH chysta (myslim tim moznost hrat po netu i s RGH) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 aha..tak se moc omlouvam, to jedine dulezite jsem neprecetl..:) a to Xlink kai :)..tudiz tedy moznost online hrani na xboxu s RGH je predpokladam :)..Omlouvam se tudiz za moji de*enci a necteni..:].. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.