fakky Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Zdravím,budu si kupovat nový ps3 160gb slim a prodejce mi tvrdí,že fw je tam 3.00. Půjde to upgradovat na cfw 3.55?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
europan Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 pojde ti to na 3.55 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 myslim že ti prodejce keca ale dokud to nezapojis nezjistis cos koupil, kdyztak at ti predvede tu konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Podle mě tam spíš bude 4.00 , jak říká seth nech si ukázat skutečnost že má takovou verzi . A potom přemýšlej až o upgradu a o tom jak do toho nejspíš dostat JB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fakky Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 a na krabici to napsané nebude??myslím tím na nějakém štítku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fakky Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 a na jejich stránkách mají v popisu produktu toto: Mezi nové funkce PS3 patří: Aktualizace systémového software PS3 na verzi 3.00 Funkce BRAVIA® Sync™ "Vertikální podstavec” pro nový model PS3 (série CECH-2000) Odstranění možnosti “Instalace jiného OS” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 To chápu to co píšou pod verzi 3.0 je vseobecne známe co se změnilo přitom upgradu . Ale záleží na tom jestli jsou ty konzole vážně tak staré (myslím datum vyrobení) aby na tom byl tak starý OS jelikož nevím jak dlouho už se konzole s takto starým OS nedělají . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fakky Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 aha...takže to bude nejspíš novější.a co jsem tady pročítal forum tak downgrade nejde.takže mam asi smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Ahoj, Mám PS3 slim 160gb.FW 3.55 kmew.Mechanika je nefunkční.Když spustím multimana tak naskočí pouze černá obrazovka.Nevíte prosím někdo kde je chyba a jak to opravit.Zkoušel jsem spoustu verzí multimanu a provedl jsem i reinstal na OFW a pak zase na CFW.Multiman ne a ne spustit stale černá obrazovka.Ta nefunkční mechanika by na to snad vliv mět neměla né.Díky za Vaše rady Víta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.