Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Assassins creed 14699

Otázka

Odesláno

Dobrý podvečer, potřeboval bych poradit. Jakým způsobem zprovoznit/vypálit hru Assassins creed Relevation. Mám flash LT+ 2.0 DB 2.0.14699.0. Udělal jsem asi chybu, že jsem se přihlásil na livko. Protože předtím mi hra běžela.Teď když pustím hru tak naskočí černá obrazovka a po chvíli vyskočí tabulka že je disk nečitelný. O flash jsem ale nepřišel protože např. NHL 12 mi vklidu funguje. Na tomto foru jsem pročetl dost téma co se týká vypalování, ale nějak jsem se v tom ztratil nemluvě když byl do toho míchán LT+3.0.. Předem děkuji za jakoukoliv pomoc

PS.: vypalovačku mám pouze klasickou

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Pravděpodobně se ti stáhl „Tichý Update“,který ti upravil DAE.BIN a tím ti znemožnil přehrávání AP2.5 a XGD3 her.Hru znova vypálit a postupovat podle instrukcí na tomto odkazu: http://console-forum.net/tema/133883-jak-rozjet-hry-xgd3-kdyz-je-hlaska-quot-unreadable-disc-quot-zpusobeno-tichym-update?highlight=daebin

Tak to běží děkuju moc jen bych měl poslední dotaz stímhle asi moc bezpečný není chodit na live že?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu