Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 4GB vs 250GB


piski

Otázka

Zdravím. zvažuji koupi Xbox + Kinect a neumím se rozhonout zda-li 4GB, nebo 250GB variantu. Je těch 250GB vůbec k něčemu? Kámoš má taky 250GB, ale stejně hry myslím říkal, že hraje přes mechaniku, tak se mi to nezdá. Rád bych se zeptal někoho zkušenějšího. Určitě poradí. Jestli to tu už někde je, tak mě prosím neukamenujte.. Já to tady nikde nenašel. Díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Hrát přes mechaniku, když je k dispozici HDD není nejlepší nápad. Ale když mu to vyhovuje...

Většina lidí má HDD právě k tomuhle. Hra se nainstaluje a hraje se z HDD. Je ovšem mít disk v mechanice, pro ověření originálu (no, aspoň teoreticky). Hraní z HDD šetří mechaniku, a ta vydrží delší dobu.

V dnešní době je samozřejmě možná uvažovat i o RGH, kdy není nutné mít ani ten disk v mechanice. Jen se pak musí oželet hraní přes net.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hraní přes net mě zrovna láká. Tak to se asi oplatí si koupit tu 250GB variantu podle toho co říkáš. Asi bude i načítání rychlejší a nebude to dělat tolik hluku. Spíše uvažuju o flashi. Musel bych to někomu dát na flashnutí. Ne že bych si nějakou hru nekoupil, ale něco chci prostě jen zkusit a ty hry nejsou zrovna nejlevnější.. Pak mám ještě dotaz zda-li můžu hrát online hru, i když mám flash? Myslím originální hru. Neoriginály si asi online nezahraji, předpokládám? Jinak co jsem četl, tak k online hraní je třeba Xbox Live Gold účet. Bez toho si taky online neškrtnu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

U Live se spíš řeší zda máš samotný flash, nebo ne. Jestli pak už jedeš originály, nebo ne je vedlejší. A co si budeme namlouvat, určitý risk zde je. MS v poslední době docela znepříjemňuje hraní s flashem, takže pozor na to. O tom se ale už na fóru napsalo dost.

Gold účet, který je placený je k hraní opravdu nutný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Aha. Takže nedoporučujete flash + online hraní? Ono právě to online hraní mě strašně láká. Takhle si sednout a zahrát si s někým FIFU. Rád bych. Kdyby ty hry nestály tolik (zvláště novinky) tak by to bylo o něčem jiném. Právě tady zvažuju Xbox, protože na PC už moc nehraju, ale láká mě kinect a s tím spojené Kinect sports, či UFC Personal Trainer, či Shape: Fitness Evolved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No, popravdě, kdo to myslí s on-line hraním trochu vážně, možná by do originálů jít měl. A tedy bez flashe.

Ceny her se dají snést, když si člověk nekoupí každou hru, co by chtěl (ano, musí volit) a uvědomí si, že opravdu není nutné hrát hru hned první den. Během dvou tří měsíců je cena hned jinde, hlavně pokud je možnost kupovat ze zahraničí, často se tam najdou ceny o dost nižší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak možná se asi vydám touto cestou. Aspoň si toho budu vážit a nebudu hrát každou blbost :) To za co bych nedal tisícovku si můžu zahrát na PC koneckonců. Ještě mám nějaké otázky.

1) Jde prohlížet youtube na xku? (na televizi v obýváku by to bylo žádoucí)

2) Jestli máte někdo nějaký tip na obchod, či stránku (i zahraniční) kde sehnat hry za dobré ceny. Já zatím koukám jen po zboží.cz + heurece + aukru :)

3) Jak je to s hraním strategií? Nějak si to bez klávesnice neumím představit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu