Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 odesla (blika cervene) - pristup k HDD?

Lada1468627362

Otázka

Na disku mam nahrane video z Eye kamery. Uvazuji, ze konzoli za 3450Kc dam "opravit" do Sony. V Sony mi z disku zadne data neposkytnou.

Jak mam postupovat? Jde vubec i pri funkcni konzoli dostat na USB flash nahrane video z te kamery (bylo to nahrane v te jejich aplikaci, ktera tam umoznuje i zakladni strih videa -- jmeno aplikace si nevzpomenu)?

Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Žádná výměna vnitřností, potkalo mě to samé donesl jsem PS3 do playservisu za 2000,- rebal CPU a mám doma opět funkční mašinku. Jak to dlouho vydrží? Nikdo neví některé desky i pár let, nebo aspoň na záchranu dat.

Odkaz ke komentáři

• 0
Žádná výměna vnitřností, potkalo mě to samé donesl jsem PS3 do playservisu za 2000,- rebal CPU a mám doma opět funkční mašinku. Jak to dlouho vydrží? Nikdo neví některé desky i pár let, nebo aspoň na záchranu dat.

Daval jsi to do Servisniho centra v Praze 4? Mi rekli, ze do deseti dnu dostanu novou/opravenou konzoli a zaruku 2 roky zase.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak pokud jí máš v záruce pak bys neměl platit ani korunu, jelikož je má černá krasavice boubelatá už po záruce šla na Palmovku do neofigo servisu.

Nikoliv, mam ji pres 4 roky. Pokud by byla v zaruce, neplatil bych nic.

Z toho, co jsem vyrozumel mi nedaji tu moji ale jinou (bud opravenou ci mozna uplne novou)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu