Marco96 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Ahoj,stáhl jsem si hru Need For Speed Hot Pursuit 2 pro starý xbox,tak bych se chtěl septat jestli existuje nejaký konverter aby mi to jelo na XBOX 360?Nevíte?Diky všem za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Take hry sa stahuju, kde je oznacene "E" (ak si dobre pamatam). Inak ta hra ani nie je v zozname kompatibilnych http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 tak když není v seznamu kompatibilných,tak proč se vůbec divíš , že ti nejde ? Je to asi logické že nepůjde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marco96
Ahoj,stáhl jsem si hru Need For Speed Hot Pursuit 2 pro starý xbox,tak bych se chtěl septat jestli existuje nejaký konverter aby mi to jelo na XBOX 360?Nevíte?Diky všem za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.